|
| Autorius |
Žinutė |
|
Dominus
Naujokas
Vardas: Aurimas
|
 Atnaujinimas
Sveika, bendruomene, Kaip matote atnaujinimas jau prasidėjo ir negaliu pasakyti, kad 100% sėkmingai. Buvo sugadinta dalis pranešimų, kurie buvo rašyti lietuviškomis raidėmis. Visi rašyti be LT raidžių liko sveiki (be ą,č,ę,ė,į,š,ų ir pan.), dėl to ir vėl kalti senieji forumo failai, bet jau neatstačiau senosios forumo versijos, nes jau nebežinojau kaip būtų galima atnaujinti forumą, kad neprarasti tų pranešimų (išbandžiau visus žinomus ir rastus variantus) ir ne visi pranešimai buvo sugadinti, o tik dalis, kurie buvo su LT raidėmis. Šioje savaitėje numatyta padaryti daug malonių smulkmenų forumo tobulinimui, o šiandien jau nežinau ką pasakyti, nes esu labai pavargęs. Jeigu iškils kokių nors nesklandumų dėl forumo visiems padėsiu kai tik gerai išsimiegosiu. P.S. Jeigu kam nors dar kyla bėdų su prisijungimu paspauskite šią nuorodą ir paspauskite Taip.
|
| 2011-01-17 04:14 |
|
 |
|
Dominus
Naujokas
|
 Re: Atnaujinimas
Taip pat žinau, kad kol kas neina užsidėti avataro, moderatoriai galbūt negali naudotis savo teisėmis, bet labai prašau palaukit ir viskas bus sutvarkyta. O jeigu norite, kad tai įvyktų greičiau, tai galite parašyti tai į šią temą.
|
| 2011-01-17 04:19 |
|
 |
|
DieCasteris
Dalyvis
Vardas: Liudas
|
Kažkoks keistas atnaujinimas :( Nematau jokių savo nuotraukų, tekstų... Visas mano darbas nueina šuniui ant uodegos, baisiai lūdna ir ar verta toliau kažko stengtis
|
| 2011-01-17 08:43 |
|
 |
|
aurimas
Dalyvis
|
Man tai viskas puikiai, visos ft yra, o ir forumo dizainas moderniau atrodo!
|
| 2011-01-17 09:45 |
|
 |
|
HW-Fan
Dažnas dalyvis
|
labai grazu :) jau atsibodo tas masinyciu tapetas. Ir reikia kas kiek laiko atsinaujint. saunuoliai.
|
| 2011-01-17 09:47 |
|
 |
|
DieCasteris
Dalyvis
|
[quote="aurimas"]Man tai viskas puikiai, visos ft yra, o ir forumo dizainas moderniau atrodo![/quote]
O mano ar matai?
|
| 2011-01-17 09:48 |
|
 |
|
Henris
Dažnas dalyvis
|
[quote="DieCasteris"][quote="aurimas"]Man tai viskas puikiai, visos ft yra, o ir forumo dizainas moderniau atrodo![/quote]
O mano ar matai?[/quote] Tiek bedu, is naujo ikelk.
|
| 2011-01-17 09:53 |
|
 |
|
Henris
Dažnas dalyvis
|
[quote="DieCasteris"]O mano ar matai? [/quote]
Tiek bedu, is naujo ikelk.[/quote]
|
| 2011-01-17 09:54 |
|
 |
|
DieCasteris
Dalyvis
|
[quote="Henris"][quote="DieCasteris"][quote="aurimas"]Man tai viskas puikiai, visos ft yra, o ir forumo dizainas moderniau atrodo![/quote]
O mano ar matai?[/quote] Tiek bedu, is naujo ikelk.[/quote]
Apie 300 kompozicinių nuotraukų !!! Tiek tekstinės informacijos ir ne „gražu“ ar „fainas modeliukas“ SMS-iniu stilium, o normalios - su istorija ir aprašymais. Baisi nesąmonė! Esu pasipiktinęs dėl tokio atsakomybės jausmo nebuvimo. Gal prieš kažką darant, reiktų pasidomėt, kokios galimos pasekmės. Duok dieve, kad bent kas nors būtų įmanoma atstatyt, ir kame problemos su pranešimais. Bet tekstų IŠ VISO NĖRA!
|
| 2011-01-17 10:04 |
|
 |
|
Henris
Dažnas dalyvis
|
Nu nereik taip dramatizuot. Tema gali is naujo ikelt, juolab nereikes rasyt is naujo, o nucopynt is ten, kur dar esi ikeles. Jei jau toks didelis siutas ima, tai eit ie sedet ten, kur viskas grazu ir jokio judesio nevyksta, i pusmeti vienas pranesimas.
|
| 2011-01-17 10:13 |
|
 |
|
mauzas
Naujokas
|
Puiku, kad kažkas juda į priekį, nors ir su nesklandumais, svarbu, kad vyksta. Viską galima ištaisyt. Pastebėjimai po atnaujinimo: citavimo kodai nelabai veikia ir būtų šaunu turėti forumo dizaino pasirinkimo galimybę, nes asmeniškai man šis dizainas kiek per šviesus. O dėl sugadintų temų, tai manau galima forumo atnaujinimo alternatyva būtų buvusi naujo forumo sukūrimas ir senojo forumo patalpinimas kokioje nors skiltyje, jį užrakinus. Tada būtų išvengta painiavos su senais ir netvarkingais postais. Bet administratorius šioje vietoje, manau, yra kompetentingesnis ir turime tą, ką turime  . Kaip jau minėjau, puiku, kad kažkas iš vis vyksta.
|
| 2011-01-17 12:17 |
|
 |
|
aurimas
Dalyvis
|
O kam reikalingi tie google ir yahoo botai? Juos visalaik matau prisijungusius
|
| 2011-01-17 13:08 |
|
 |
|
Dominus
Naujokas
|
mauzas rašė: Puiku, kad kažkas juda į priekį, nors ir su nesklandumais, svarbu, kad vyksta. Viską galima ištaisyt. Pastebėjimai po atnaujinimo: citavimo kodai nelabai veikia ir būtų šaunu turėti forumo dizaino pasirinkimo galimybę, nes asmeniškai man šis dizainas kiek per šviesus. O dėl sugadintų temų, tai manau galima forumo atnaujinimo alternatyva būtų buvusi naujo forumo sukūrimas ir senojo forumo patalpinimas kokioje nors skiltyje, jį užrakinus. Tada būtų išvengta painiavos su senais ir netvarkingais postais. Bet administratorius šioje vietoje, manau, yra kompetentingesnis ir turime tą, ką turime  . Kaip jau minėjau, puiku, kad kažkas iš vis vyksta. Citavimas jau veikia.  Dizaino pasirinkimo galimybė yra, tik reikia išsirinkti patinkantį dizainą.  Seną forumoversiją galima pasiekti adresu: modeliukai.info/forum/ , tad tiems kas nori pasiimti savo nuotraukas ar ką, tai dar turite galimybę. Senoji forumo versija dar kokį mėnesį veiks. Teisės sutvarkytos, avatarai įjungti ir pan., kiti darbai greitai bus įvykdyti.
|
| 2011-01-17 13:16 |
|
 |
|
mauzas
Naujokas
|
Admin rašė: Teisės sutvarkytos, avatarai įjungti ir pan., kiti darbai greitai bus įvykdyti. Tai turbūt tik man vienam, kad ir šioje temoje pvz. DieCaster'io poste rodo "[quote]" kodą, o ne citatą lentelėje.
|
| 2011-01-17 13:48 |
|
 |
|
Dominus
Naujokas
|
mauzas rašė: Admin rašė: Teisės sutvarkytos, avatarai įjungti ir pan., kiti darbai greitai bus įvykdyti. Tai turbūt tik man vienam, kad ir šioje temoje pvz. DieCaster'io poste rodo " Cituoti: " kodą, o ne citatą lentelėje. O kaip su naujais parašytais?
|
| 2011-01-17 14:49 |
|
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|
|
 |