Sveiki.
Nutariau ir as pasidalint siokia tokia sava kolekcija,ir su kuria nuotrauku pagalba supazindinti.
1.
1:55 mastelis.
MAN MKW (Gamintojas SIKU) pirktas Vokietijoje , bei Mersedes Benz autovezis(ar kaip ji pavadinsi) taipogi (gamintojas Siku) Pirktas Vokietijoje.
2.
WELLY gamintojo 1:60 mastelis 2001 Wolkswagen Passat Variant , Cararama gamintojo Saab 9-3 Aero 1/43 mastelis , Cararama gamintojo 2003 metu Volvo v70 1/43 mastelis.
3.
Mano sioks toks autobusu parkas.Baltas MAN tarpmiestinis,tas raudonas prailgintas irgi MAN (kuri tikra galite suktikti ir savo miestose vazijnejanti po gatves), Geltonas Neoplanas Centro Liner zemagrindis (visi sie autobusai pirkti Vokietijoje SIKU gamintojo mastelis 1:87) bei dar nepiminejau irgi balto Mercedes Benz Citaro(kurie panasus vazineja Vilniuje.
4.
Sukvezimiai ir visi MAN modelio SIKU gamintojo pirkti Vokietijoje 1:87 mastelio
cia kaip pirkau sitaip ir buvo prie jo
5.
Wolkswagen Multivan 1:87 SIKU pirktas Vokietijoje.
6.
Audi A4 Avant 1:87 SIKU pirktas Vokietijoje.
7. cia jau i vairus tik nepamnetu gamintoju tai Volvo XC 70 , BMW M3 , BMW X5 1:72 mastelis pirkti senai Kaune vienoje is maximu.
Cia dar nevisa kolekcija tesiog atsibodo fotografuot jau ir , fotografuota su sony ericson telefonu senesnio modelio tad atsiprasau uz nuotrauku kokybe.