Sveiki kolekcionieriai
Esu Petras, man 22 meteliai. Esu kaunietis, bet studijuoju Vilniuje. Rimtu kolekcionavimu uzsiemu kokius 2 metus. Iki tol irgi buvo renkami modeliai i lentynas, bet ivairiu markiu (patikdavo koks modelis ir atsidurdavo). Paskutinius du metus renku tik italiskus automobilius. Konkreciai domina tik Alfa Romeo, bet retkarciais akys nukrypsta ir i Ferrari, Fiat, Lancia, Maserati, bei kitus italu kurinius.
Pirmi kolekcijos eksponatai atsirado dar 1997 metais. Tevai tada is Italijos parveze du Ferrari F40 modelius (1:24 ir 1:43 abu Bburago Made in Italy dar). Deja is ju isliko tik vienas (didesnis). Veliau buvo ieskomi tik Ferrari modeliai (placiau apie juos parasysiu garaze) iki tam tikro luzio gyvenime.
Konkretus susidomejimas Alfa Romeo modeliais atsirado, kai pries keleta metu tapau Lietuvos Alfa Romeo klubo, bei klubo sportines komandos (Alfa Romeo Racing Team) nariu. Buvo idomi markes istorija (beje ir su Lietuva truputi susijusi netiesiogiai), bei patys modeliai. Kolekcija nera labai didele - apie 80-90 italu kuriniu. Is ju apie 60 yra Alfa Romeo modeliai. Masteliai patys ivairiausi. Nuo 1:87 iki 1:18. Visus juos pasistengsiu artimiausiu metu pristatyti modeliu garaze.
Aisku yra ir keli kitu markiu modeliai, bet apie juos veliau.
Bet kuriuo atveju malonu prisijungti prie bendraminciu. Tikiuosi, kad susibendrausim.